پیام تبریک ریاست بیمارستان به مناسبت روز پرستار

دکتر فارسی

پیام تبریک ریاست بیمارستان قدس شهرستان پاوه به مناسبت روز پرستار

به نام خالق یکتا

رسول اکرم (ص) فرمودند: هر کس برای برآوردنِ نیاز بیماری بکوشد، چه آن را برآورده سازد و چه نسازد، مانند روزی که از مادرش زاده شده، از گناهانش پاک می گردد.

براستی پرستاران ضامن سلامت جامعه وامنیت روحی بیماران هستند، فرشتگان نجاتی که درد جسم را با روح بلند شان در سایه لطف الهی التیام می بخشند و بوسه می زنند فرشتگان بر دستان مقدسی که صداقت و مهارت را ابزار خود گرفته  تا رنگی از آسمان در پهنای زمین جلوه کند ، کسانی که شافی دردمندان جامعه هستند  و با فداکاری و از خودگذشتگی رگه های امید و زندگی را به هم نوعان خود می بخشایند...

از این جهت بر خود لازم دانسته تا سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را به تمامی پرستاران زحمت کش علی الخصوص پرستاران بیمارستان قدس پاوه تبریک عرض نموده و از درگاه ایزد منان توفیق روزافزون و سلامتی را برای این عزیزان آرزومندم.

دکتر ستار سهرابی

رئیس بیمارستان قدس، شهرستان پاوه