دکتر حسین رحیمی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه منصوب شد/تقدیر از دکتر احسان مهری

طی حکمی از سوی دکتر محمودرضا مرادی رئیس دانشگاه دکتر حسین رحیمی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه منصوب شد.

دکتر حسین رحیمی، متولد سال ۱۳۶۶ و فارغ التحصیل رشته پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال ۱۳۹۳ است.

وی سابقه ریاست بیمارستان شهدای سرپل ذهاب از شهریور سال ۹۷ تا کنون‌ را در کارنامه مدیریتی خود دارد.

عکس

گفتنی است پیشتر این مسئولیت را دکتر احسان مهری عهده دار بوده که دکتر مرادی با اهداء لوحی بدین شرح از زحمات وی تقدیر کرد:

جناب آقای دکتر احسان مهری

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگار است که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی در مدت تصدی سرپرستی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان صحنه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.