دکتر مرادی: توریسم درمانی می تواند موتور توسعه اقتصادی استان باشد

رییس دانشگاه در نشست مشترک مسئولین دانشگاه با سرپرست و مدیران میراث فرهنگی و گردشگری گفت: توریسم درمانی می تواند موتور توسعه اقتصادی استان باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این نشست که به منظور پیگیری ارتقای کمی و کیفی توریسم سلامت استان صورت گرفت دکتر مرادی بیان کرد: باید تلاش کنیم که ظرفیت های دانشگاه برای مردم اقلیم کردستان و عراق هم در بعد درمان و هم در بعد آموزش معرفی شوند.

وی افزود: امسال ۵۰۰ دانشجوی خارجی متقاضی تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بوده اند.

رئیس دانشگاه گفت: برای ارتقای گردشگری می بایست زیرساخت های استان نوسازی و توسعه یابند.

دکتر مرادی افزود:جلب مشارکت و همکاری سایر دستگاه های ذیربط به خصوص استانداری از اولویت های توریسم سلامت در استان است.

در ادامه این نشست دکتر امید قادری مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان نیز گفت: می بایست شورای راهبردی گردشگری سلامت استان ایجاد شود و در تعرفه های پزشکی بازنگری شود.

وی افزود: در جهت توسعه و رونق صنعت توریسم درمانی باید شرکت های تخصصی تسهیل گر ارائه خدمات تشخیصی و درمانی به گردشگران سلامت ایجاد شود.