دومین مجمع سلامت شهرستان کنگاور برگزار شد

دومین  مجمع سلامت شهرستان کنگاور با ریاست معاون سیاسی امنیتی فرماندار و دبیری شبکه بهداشت  این شهرستان ، کارشناس  کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی،  و سایر مسئولین با هدف تشدید همکاریهای بین بخشی ، حمایت طلبی ، پاسخگویی در تعهد ادارات ، معتمدین سمن ها و خیرین فعال در این عرصه و پاسخگویی مسئولین و مشارکت مردم از طریق کاربرای مردم توسط خود مردم بیستم آذر ماه 98 در سالن بخشداری این شهرستان برگزارشد.

در این همایش دکتر رضایی کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان  گفت: بهره‌ گیری از مشارکت مردم و توانمندسازی جامعه از ارکان مهم برای دستیابی به سلامت همگانی و عدالت در بخش سلامت بوده و این امر مهم مورد توجه وزارت بهداشت قرار گرفته است.

وی تاکید کرد: دستگاه‌ها و نهاد‌های دیگر کشور نیز باید در امر سلامت فعالیت کنند، چون دولت به تنهایی نمی‌تواند متولی سلامت باشد و به این نیازمند مشارکت‌های عمومی دربخش سلامت از ضروریات جامعه کنونی است.

در این نشست مشکلات ومعضلات شامل کمبود وسایل نقلیه عمومی ، کمبود فضای سبز ، وجود کانال فاضلاب سرباز ، کمبود سطل های جمع آوری زباله ، مشکلات آسفالت در خیابانهای محله ، نگهداری دام وطیور به صورت گسترده عنوان شد .

نیاز به مداخلات آموزشی پیشگیر و ارائه مشاوره در امر جلوگیری از اعتیاد در بعضی از محلات شهرستان کنگاور نیز مطرح گردید.

دکتر امیری مدیر شبکه کنگاور با اشاره به نیاز شهرستان به تخصص های متعدد در حوزه پزشکی ، فرسودگی بیمارستان کنگاور ، عدم وجود کلینیک تخصصی و نبود دستگاه امحائ زباله، رادیولوژی و اتوکلاو را از مشکلات این شهرستان عنوان کرد.

درخاتمه مقرر شد مرکز بهداشت شهرستان کنگاور هماهنگی لازم جهت برگزاری نشست مشترک با حضور شهردار و دبیران کانون سلامت محله راپیگیری نماید .

همچنین مشکلاتی که تاکنون حل نشده باقی مانده اند  جهت طرح به کارگروه سلامت وامنیت غذایی شهرستان ارجاع شوند.