جلسه ریاست محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان با اعضای محترم شورای شهروریاست شهرداری راس ساعت 17.30مورخه 21/9/97

جلسه ریاست محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان با اعضای محترم  شورای شهروریاست شهرداری راس ساعت 17.30مورخه 21/9/97

موارد زیر در این جلسه بحث و بررسی گردید.

-جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز گردید.

- در ابتدا آقای دکتر محمد رضا نادری ریاست محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان درمورد شاخص های بهداشتی از جمله برنامه های تحول در حوزه بهداشت- بیماری ایدز- استفاده ازنمک ید دار- تعریف سلامت در بهداشت- زایمان طبیعی- مهارت های زندگی- راههای زندگی پایدار در خانواده- تغذیه سالم صحبت کردند وبه سئوالات علمی حاضرین درمورد سایر بیماریها و مشکلات بهداشتی پاسخ دادند.

در ادامه درخصوص موارد زیرگزارش ارائه شد.

-پروژه های ملی بهداشت ازجمله احداث مراکزخدمات جامع روستایی – سراب هرسم – حسن آباد-سیاسیا کیخسرو پروژه های اصلی در دست اقدام و خانه های بهداشت خیرین نیک اندیش و برنامه های آینده،و مشکلات موجود از جمله گرفتن مجوزها و محدودیت ها را بیان نمودند.

- پروژه های بخش شهری و مشکلات از جمله تهیه مجوز شهرداری و زمین مناسب برای احداث 4 پایگاه و مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری – احداث مرکز خدمات جامع سلامت شرف آباد(شماره4)و مجتمع اداری شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیان کردند.

- مشکلات بیمارستان احداثی که در زلزله خراب گردید –مشکلات و کمبود های فضای فیزیکی بیمارستان جدید- هتلینگ و M.R.Iجدید به طور کامل ارائه گردید.

- در ادامه جلسه آقای دکتر محمد رضا نادری در مورد بیمارستان خیرین و مشکلات تخلیه تاخیرتخلیه توسط دانشگاه سماء و عواقب آن توضیح دادند.

و درپایان ازشهردار واعضای محترم  شورای شهر بابت مصوبات برای واگذاری ساختمان موجود و موافقت صدور پروانه بدون هزینه با اهداء لوح تقدیر تهیه شده وامضاء توسط فرماندارمحترم شهرستان تشکر گردید.

تصاویر منتخب این جلسه:

جلسه شورای شهر 1