کلنگ احداث خانه بهداشت ورکورک از توابع شهرستان زلزله زده سرپل زده به زمین زده شد.

کلنگ  احداث خانه بهداشت ورکورک از توابع شهرستان زلزله زده سرپل زده به زمین زده شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی حس نوع دوستی، طبع بلند وهمت عالی هم وطنان نیک اندیش بار دیگر به یاری مردم دلیر ورنج کشیده سرپل ذهاب شتافت.

بدنبال امضاء تفاهم نامه همکاری فی ما بین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه وموسسه خیریه سیدالشهداء  ، کلنگ ساخت خانه بهداشت ورکورک شهرستان سرپل ذهاب که در زلزله آبان ماه 96آسیب جدی دیده بود به

زمین زده شد.

در کلنگ زنی این پروژه خیر نیک اندیش و نمایندگان معاونتهای اجتماعی ، امور بهداشتی ، دفتر فنی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت شهرستان سرپل ذهاب نیز حضور داشتند.

یادآور می گردد این خانه بهداشت در متراژ 95 متر مربع و با هزینه ای بالغ بر 2400000000ریال احداث خواهد گردید.