کارگاه آموزشی سلامت غذایی توسط دفتر امور بانوان و خانواده دانشگاه با همکاری دانشکده تغذیه و معاونت غذا و دارو برگزار شد .

دکتر صادقی عضو هیات علمی و رییس دانشکده تغذیه:

🔹در کشورهای پیشرفته یکی از مهم ترین مسائل مورد توجه، میزان سلامت و امنیت عذایی است به طوری که بیشترین ارتباط را با طول عمر افراد دارد..

🔹متاسفانه عدم انتخاب درست مواد غذایی می تواند ابتلا به بیماریهای بسیاری را در افراد به دنبال داشته باشد.

🔹جهت نگهداری مواد غذایی می توان از حرارت، سرما و خشک کردن استفاده کرد که هر کدام دارای مزایا و معایبی است.

دکتر عباسپور مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان و خانواده:

◽️نقش بانوان در انتخاب سبد غذایی خانواده ها بسیار حائز اهمیت است و تغذیه سالم نه تنها بر سلامت جسمی افراد تاثیر مثبت دارد بلکه سلامت روانی را نیز تحت تاثیر قرار میدهد.

◽️غذاها با اثر بر روی واسطه های شیمیایی مغز می توانند خلق و رفتار ما را تحت تاثیر قرار دهند.

◽️مصرف برخی مواد خوراکی مانند مرکبات ، شکلات تلخ ، شیر گرم ، اسفناج و .. میتواند نقش عمده ای در کاهش استرس داشته باشد.

در ادامه خانم فتحی کارشناس سازمان فنی و حرفه ای استان، روش تهیه چند مورد از غذاهای مناسب فصل زمستان را به حاضرین آموزش دادند.

این کارگاه با استقبال بسیار خوب و رضایت مندی بالای بانوان شاغل در دانشگاه روبرو شد.